Gumisiek, chcesz kogoś życia pozbawić? :diabelski_usmiech
To jest zestaw głośnomówiący. Ale jaki???
Zwiń
X
-
To jest zestaw głośnomówiący. Ale jaki???
Witam!
Może ktoś z Was orientuje się co to za zestaw??? - fotka w załączniku
Mam iphona i chcę zamontować sobie zestaw parrot 9100 lub 9200 nie pamiętam dokładnie symbolu. Jednak wcześniej chciałbym ustalić co za draństwo mam w aucie. Z jakim telefonem to działa? Może jest do tego jakaś przejściówka?
Być może niepotrzebnie zamontuję kolejny zestaw...
Z góry dziękuję
AndrewZałączone pliki
-
-
to jest ori zestaw Skody
na to ustrojstwo obok radia przychodzi nakładka dedykowana pod konkretny model telefonu
ale masz też tam Bth więc mozna obywać się bez nakładki(tylko dochodzi ladowarka) a zestaw(zazwyczaj) dziala z MaxiDotem
wypróbuj najpierw Bth :diabelski_usmiechprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78i za ile? i dlaczego tak drogo?
mozna szukać na alledrogo ale prawdopodobieństwo jak w totka :diabelski_usmiech
Zamieszczone przez westwi78ale BTH to nie mam raczej.
powinien być BTh, zgłasza się jako SKODA UVH(czy jakos tak)
centralka jest pod fotelem pasażera(taka alu skrzyneczka 8) )przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78A to by było jakoś zarządzalne z poziomu maxidotaprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lubowickiA wiesz może czy działa z iphonem
odbieranie połaczeń na pewno działa 8)
a serio- weź jakikolwiek tel i zobacz czy wykrywa ci zestaw po Bth
wtedy sprawdź jak ci to bedzie działać i jakie funkcje są dostępne
nic prostszego skoro masz juz ten zestaw i iPhona
wtedy podejmiesz decyzję czy chcesz montować coś dodatkowego czy zostaniesz przy starej dobrej Szkodiczce :lol:
nir mam iPhona więc dokladnie ci nie powiem ale chyba ktoś juz pisał cos na ten temat- spróbuj użyć szukajki
tu masz np temat w którym kolega olejek wypowiada sie w interesujacym cie temacie
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
nie ma za co
zawsze możesz przycisnąć taki przycisk "pomógł" :diabelski_usmiech
a serio napisz jak ci to działa i jakie funkcje maszprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Sprawdziłem. Łączy bez problemu! :lol: :lol: :lol:
Najpierw poprosił o PIN :shock:
Okazało się że jest fabryczny 1234
Jest książka, ostatnio wybrane, nieodebrane i chyba odebrane. Jak wsiadam do auta nie muszę na szczęście za każdym razem podawać pinu. Póki co wszystko działa ok.
Dzięki za pomoc
Pozdrawiam
Andrzej
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdywestwi78, a widzisz, nawet nie wiedziałeś jaka masz wypasioną furkę :szeroki_usmiech
Faktycznie trafiła mi się wersja dosyć mocno wypasiona. Ostatnio w kiblu przeglądam sobie instrukcję i się doczytałem np. pamięć fotela można przypisać do kluczyka
a z telefonu raczej w czasie jazdy nie korzystam więc nie wnikałem
Komentarz
-
-
Nakładki pod telefon
Poszukiwałem już wszędzie, nie znalazłem nic bardziej wartościowego niż ten temat.
Gdzie mogę znaleźć te nakładki/podkładki pod telefon by móc korzystać z zestawu KUDA. Kupiłem octavie już z zamontowanym zestawem, któremu brakuje tylko nakładki pod telefon(poprzedni właściciel zabrał...). Przejrzałem stronę KUDA Phonebase i oczywiście są podkładki ale dostępne tylko w kompletach razem z całą resztą(baza, mikrofon, okablowanie itp...).
Proszę o pomoc, za jakąkolwiek będę wdzięczny.
Pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz